Informatie voor verwijzers

Verwijzing is alleen mogelijk voor gespecialiseerde psychiatrische zorg (Specialistische GGz). Op de verwijzing dient het vermoeden van een psychische stoornis volgens het DSM 5 classificatie systeem vermeld te worden.

Overleg over aanmelding met één van onze behandelaars is mogelijk op het telefoonnummer 06-51969517. Mocht geen van onze behandelaars op dat moment beschikbaar zijn voor overleg kunt u de voicemail inspreken voor een terugbelverzoek.

Locatie's

De Hemisfeer is gevestigd in het pand aan Koningsweg 49 te ’s-Hertogenbosch. Vanwege de grote spreiding van de woonplaatsen van onze doelgroepen, maken wij gebruik van een spreekuurlocatie in Utrecht.

Omdat de capaciteit beperkt is op de spreekuurlocatie Utrecht,, verzoeken we u bij aanmelding altijd eerst te overleggen over de mogelijkheden voordat u een verwijzing doet voor een cliënt die gezien moet worden op deze spreekuurlocatie. Een cliënt dient in principe bereid en in staat -te zijn om zonnodig af te reizen naar onze hoofdlocatie te ’s-Hertogenbosch.

Toegankelijkheid

Onze praktijk bevindt zich op de tweede verdieping van een oud herenhuis en is helaas niet goed toegankelijk voor cliënten die slecht ter been zijn.