Informatie voor verwijzers

Verwijzing is alleen mogelijk voor gespecialiseerde psychiatrische zorg (Specialistische GGz). Op de verwijzing dient het vermoeden van een psychische stoornis volgens het DSM 5 classificatie systeem vermeld te worden.

Overleg over aanmelding met één van onze behandelaars is mogelijk op het telefoonnummer 06-51969517. Mocht geen van onze behandelaars op dat moment beschikbaar zijn voor overleg kunt u de voicemail inspreken voor een terugbelverzoek.

Locatie's

De Hemisfeer is gevestigd in het pand aan Koningsweg 49 te ’s-Hertogenbosch. Vanwege de grote spreiding van de woonplaatsen van onze doelgroepen, maken wij gebruik van een drietal spreekuurlocaties in Maastricht en Utrecht.

Omdat de capaciteit beperkt tot zeer beperkt is op de spreekuurlocaties, verzoeken we u bij aanmelding altijd eerst te overleggen over de mogelijkheden voordat u een verwijzing doet voor een cliënt die gezien moet worden op 1 van de spreekuurlocaties. Een cliënt dient in principe bereid en in staat -te zijn om zonnodig af te reizen naar onze hoofdlocatie te ’s-Hertogenbosch.

Toegankelijkheid

Onze praktijk bevindt zich op de tweede verdieping van een oud herenhuis en is helaas niet goed toegankelijk voor cliënten die slecht ter been zijn.